Menu
Echipa Welhome

Oamenii si tehnologia - tot ce iti trebuie sa devii cel mai important jucator pe piata imobiliara.

Când am înființat Welhome, am decis imediat, că nu vrem sa construim o oarecare agenție imobiliară sau sa fie încă una la număr pe piața din Sibiu. Chiar de la început ne-am concentrat pe două domenii: oamenii și tehnologia. In aceasta prezentare o sa va povestim despre proiectele rezidentiale pe care le vindem si o sa va facem cunostinta cu echipa Welhome

Cladiri de birouri

Va asteptam cu drag pe str. Scoala de Inot, nr 18, Sibiu

Welhome – o companie de brokeraj, investiții și consultanță imobiliară. Oferim spre vânzare case, apartamente, penthouse-uri, terenuri, spații comerciale și industriale în Sibiu. Avem în portofoliu o gamă largă și variată de locuințe noi, direct de la cei mai importanți dezvoltatori din orașși împrejurimi. Avem o echipa de 8 brokeri imobiliari care va pot ajuta cu drag. Vizitati biroul Welhome. Mereu suntem bucurosi de oaspeti.

Cladiri de birouri

Lucram cu dragoste si comision 0%

Utilizam cele mai noi metode de promovare si marketing, iar in felul acesta, gasim clienti cu interes si potential de cumparare nu doar din Sibiu, ci din toata Romania. Dimineata, biroul se deschide la ora 9:00 si lucram pana cand doreste clientul. In timp ce alte agentii se odihnesc, brokerii nostri lucreaza cu clientii chiar si in zilele de odihna sau de sarbatoare

Lucram cu dragoste si comision 0%

Facem vanzari

Vindem case si apartamente in cele mai noi proiecte rezidentiale din Sibiu. Vindem terenuri si spatii comerciale. Consultam dezvoltatorii pentru organizarea procesului de vanzare. Ajutam la inregistrarea tranzactiilor si ajutam la obtinerea tuturor documentelor pentru semnarea la notar. Recomandam cele mai bune banci pentru obtinerea Creditului Ipotecar in dependenta de situatia fiecarui client in parte.

Facem marketing

In cadrul agentiei, avem un department IT, care se ocupa cu crearea de site-uri de promovare pentru cele mai importante proiecte rezidentiale. Folosim intr-un mod profesionist, toate platformele de Social Media si Google pentru a ne promova proprietatile.

Facem vanzari si marketing
  • Pe langa acestea mai avem pentru clientii nostri multe alte apartamente si proiecte menite sa satisfaca nevoile oricui

  • Pe langa acestea mai avem pentru clientii nostri pana la 100 de case din care pot alege

Clientii si bancile

Agentia Welhome a semnat acorduri cu 3 mari banci din Romania. Daca clientii acestor banci sunt interesati de bunuri imobiliare, bancherii transmit cererile catre brokerii Welhome. De asemenea daca clientii nostri au nevoie de un credit ipotecar sau orice alt produs bancar, noi trimitem cererea catre bancile partenere. In felul acesta avem mai multi clienti, mai multe tranzactii reusite.

Banci

Facebook, Instagram si Google - sursa de vanzari

In zilele noastre tehnologia se dezvolta rapid, iar aceste 3 platforme sunt o sursa reala si foarte importanta de potentiali clienti. Acum orice persoana are un cont de Facebook sau Instagram. Si nu exista om care sa nu fi cautat ceva pe Google. Datorita algoritmilor pe care ii folosesc, aceste platforme stiu exact acele persoane care cauta o casa, un apartament sau un spatiu commercial, iar noi stim cum sa ii transformam in clienti.

Facebook, instagram, aplicatii mobile

Cum ne gasesti?

Mereu suntem bucurosi de oaspeti. Vizitati biroul Welhome:

Str. Scoala de Inot, nr.18, Sibiu

0753 277 310office@welhome.ro

www.welhome.rowww.apartamentsibiu.comwww.casesibiu.com

Birou Welhome - Scoala de Inot - Sibiu
© Copyright - Welhome